tiistai 24. syyskuuta 2013

3 kk jouluaattoon!

Se on kulkaas tasan 3 kuukautta jouluaattoon. Meidän keittiön liitutauluseinään ilmestyi tänään joululaskuri (ihan sellainen manuaaliversio). En tiedä tsemppaako se tekemään valmisteluja ajoissa vai iskeekö sittenkin paniikki? Nyt fiilis on innostuneen odottava, tuntui melkein kun olisi joulukalenterin ripustanut!



Yritin tässä päivittää Piparkakkua sekä tuonne Blogilistalle että Blogloviniin. Tuolta oikealta sivupalkista, melko alhaalta, löytyy värikkäät pallukat. Niiden kautta pitäisi linkitysten toimia. Facebook-sivut vievät pääblogini Kanelia ja kardemummaa Facebook-sivuille. Päivitykset löytyvät tästä lähtien siis myös sieltä, pääblogipostausten joukosta. Jättäkää viestiä jos linkitykset eivät toimi. Soittelen sitten jollekin viisaammalle:)

4 kommenttia:

  1. 3 kk! Kohta ei enää tarvitse salailla jouluinnostustaan, vaan voi ihan avoimesti alkaa laitella joulujuttuja. Itse ainakin katsoin ennen kieroon syys-lokakuussa alkavaa jouluhypetystä, mutta nyt olen tainnut ratketa samaan joulutunnelmointiin. :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin kaivoin jo joulukirjat ihan esille, kun tähän asti niitä on luettu vähän salaa:D

    VastaaPoista
  3. Joululahja listaa on kovasti täällä kirjoteltu, ja koristeluja suunniteltu...se 3 kuukautta hujahtaa kuiteskin niin äkkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on pieni hujaus vaan! Meillä kirjoitettiin ensimmäiset joululahjalistat heinäkuussa, tosin sen jälkeen on tullut jo monta "paranneltua" versiota:D

      Poista